[INFO] Polecam sprzedawcę -> Symphony MP3, Navi Skoda, St

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • glazar
    Classic
    • 2010
    • 22

Ja kupiłem do swojej nowej Octavki polise w Warcie cały pakiet + ubezpieczyłem dodatkowo szyby za 1230zł :lol: . Z możliwością przedłużenia na kolejne 2 lata i w tym okresie można ubezpieczyć wartość auta z faktury zakupu . Podobno do końca marca jest taka promocja . Diler proponował 1990zł :shock: . Więc warto poszukać okazji .
    witam od 24h jestem właścicielem skody octavi 2 1,9 TDI 105KM
  • oti
    Ambiente
    • 2009
    • 114

Witajcie,

Właśnie zamontowałem w mojej O1 Symphony MP3 zakupione w Czechach. Sprzedawca wystawia towary na Aukro.cz (czeskie Allegro). Daje gwarncję na sprzęt (najmniej 1 miesiąc na rozruch) Transakcja przebiegła sprawnie i uczciwie. Radio bez skazy 100% sprawne. Oferta bardzo szeroka, po kilka sztuk każdego modelu.
    Sprzedawca był bardzo uprzejmy i poszedł mi na rękę dlatego postanowiłem zrobić Mu reklamę. oferta ccepe Wielu przedmiotów nie ma wystawionych - najlepiej pytać przez Aukro.cz (działa login Allegro)

Ze sprzedawcą kontaktowałem się po czesku, języka nie znam ni w ząb pomocy, z pomocą idzie Google translator

Polecam !

Komentarz

• PiotrPP
      Ambiente
      • 2009
      • 116

oti, Ile zaplaciłeś za radyjko i ile wyniosła przesyłka?
      Skoda Octavia I kombi, Laurin&Klement, 1.9TDi ASZ, 150KM. To już niestety przeszłość. Wygląda na to, że poszła w dobre ręce.

Komentarz

• oti
        Ambiente
        • 2009
        • 114

Symphony MP3 - 3200 KC z przesyłką (300KC) - to daje 530 zł. Symphony bez MP3 wychodzi z przsyłką jakieś 320 zł.

Komentarz

Pracuję...